Día de la Inmaculada
15850
post-template-default,single,single-post,postid-15850,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,unselectable,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Día de la Inmaculada

Día de la Inmaculada

CARTEL·LA AMB EMBLEMA MARIÀ

Any 1854

Paper, imprès, bicromia, 88 x 64 cm.

Capella de Can Vivot.

Cartel·la amb emblema de Maria timbrat amb corona blau cel. Aquests papers s’empraren per a decorar façanes i patis de cases, esglésies, convents i edificis oficials quan es celebrà la definició del Dogma de la Immaculada Concepció, 8 de desembre l’any 1854. A continuación, es continuà exhibint-los cada dia de la festivitat de la Immaculada durant la resta del segle XIX i principis del XX.

Cartela con emblema de María timbrado con corona azul celeste. Estos papeles se emplearon para decorar fachadas y patios de casas, iglesias, conventos i edificios oficiales cuando se celebró la definición del Dogma de la Inmaculada Concepción, 8 de diciembre de 1854. A continuación, continuaron exhibiéndose cada día de la festividad de la Inmaculada durante el resto del siglo XIX y principios del XX.error: Content is protected !!