Oficio de Difuntos
15663
post-template-default,single,single-post,postid-15663,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,unselectable,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Oficio de Difuntos

Oficio de Difuntos

Dia 2 de novembre és la festivitat dels feels difunts, i és costum antiquíssima celebrar oficis específics. La seva generalització litúrgica es conformà al segle VIII. Per donar-li més solemnitat, s’acompanya de música i cant pla. Aquest exemplar d’un Ofici de Difunts en llatí és un manuscrit enllumenat del segon terç del segle XVI. El text també es pot recitar com a oració privada o com a guía de meditació.

Dia 2 de noviembre es la festividad de los fieles difuntos, y es costumbre antiquísima celebrar oficios específicos. Su generalización litúrgica se conformó en el siglo VIII. Para darle mayor solemnidad, se acompaña de música y canto llano. Este ejemplar de un Oficio de Difuntos en latín es un manuscrito iluminado del segundo tercio del siglo XVI. El texto también se puede recitar como oración privada o como guía de meditación.

     Paper, tinta polícroma; 77 x 36 cm. Manuscrit, sense data [c.1564], 30 fulls.

Relligat amb tapes de fusta cubertes de cuiro. Biblioteca Vivot.error: Content is protected !!