Primavera en Can Vivot
15836
post-template-default,single,single-post,postid-15836,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,unselectable,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Primavera en Can Vivot

Primavera en Can Vivot

La primavera ha arribat a Can Vivot, i ho celebram mostrant aquesta imatge al·legòrica pintada al fresc al tercer estrado de la casa pel milanès Giuseppe Dardanone. Forma part d’un conjunt dedicat al decurs del temps mitjançant les estacions, encarnades en figures humanes de successives edats: aquí, la primavera és una jove amb putti i flors.

Dardanone decorà les sales de Can Vivot per encàrrec de Joan Sureda i de Villalonga, marquès de Vivot, entre 1706 i 1717.

La primavera ha llegado a Can Vivot, y lo celebramos mostrando esta imagen alegórica pintada al fresco en el tercer estrado de la casa por el milanés Giuseppe Dardanone. Forma parte de un conjunto dedicado al transcurso del tiempo mediante les estaciones, encarnadas en figuras humanas de sucesives edades: aquí, la primavera es una joven con putti y flores

Dardanone decoró las salas de Can Vivot por encargo de Joan Sureda i de Villalonga, marqués de Vivot, entre 1706 y 1717.error: Content is protected !!